Ik heb een idee voor een campagne - wat kan ik ermee doen?

Avaaz ontvangt veel meer geweldige suggesties voor campagnes dan het campagneteam kan uitvoeren. 

We wilden niet dat die ideeën verloren zouden gaan en daarom heeft Avaaz een online platform waar fantastische Avaaz-leden zoals jij zelf voor verandering kunnen zorgen. Op het platform voor burgerpetities kun je je eigen petitie opstarten die je kunt delen met je familie en vrienden wereldwijd. Het is heel eenvoudig!

Elke goede petitie begint met een goed idee. Op het Avaaz-platform voor burgerpetities kun je met drie eenvoudige stappen een petitie starten:

Je petitie opstarten: Vul de basisinformatie over de campagne in -- wat je wilt bereiken, aan wie je de petitie richt en waarom.
Je petitie lanceren: Bekijk een preview van je petitie, wijzig de zaken die je anders wilt en publiceer de petitie zodat mensen ze kunnen tekenen.
Je petitie delen: Je bent er helemaal klaar voor. Verspreid nu de boodschap -- je petitie zal zichzelf niet tekenen!

Sta je te popelen? Klik hier om nu een petitie op te starten!

Wil je meer tips en informatie? Neem dan een kijkje op deze pagina's.

Lukt het niet? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen: klik op de roze contactknop rechts onderaan je scherm. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

Heb je het antwoord op je vraag gevonden? Dank voor de feedback. Je feedback kon niet verzonden worden. Probeer het later nog eens.